De zorg rond kanker kan altijd beter. Daarom roept Sanofi Genzyme zorgverleners op hun ideeën te delen en mee te doen met de Onco Care Challenge.

Projecten kunnen tot 23 juni 2017 worden ingediend via de website www.OncoCareChallenge.nl. De finale vindt plaats in november. Het team met het beste idee wint de Onco Care Challenge en ontvangt € 5000,- om het idee uit te werken.

Doe mee met de Onco Care Challenge

Veel zorgverleners hebben dagelijks te maken met uitdagingen in de zorg rond kanker. De ideeën en creatieve oplossingen die zij hiervoor bedenken, zijn niet altijd eenvoudig uit te voeren en vaak kostbaar. Sanofi Genzyme levert graag een bijdrage om kennis uit te wisselen en innovatie te stimuleren.

Sinds de start in 2014 is de Onco Care Challenge uitgegroeid tot open platform waar ideeën rond de oncologische zorg worden verzameld en gedeeld. Om de Onco Care Challenge te winnen, moet het beste idee aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het project een direct voordeel hebben voor de patiënt en een aantoonbare bijdrage leveren aan de verbetering van de oncologische zorg. Meer informatie over de voorwaarden en beoordelingscriteria zijn te vinden op de website.

De Onco Care Challenge volgen

Om op de hoogte te blijven van de Onco Care Challenge kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal in circa 3 edities verslag doen van de voortgang, nominaties, ingediende projecten en de winnaar.

Meer informatie