De Hartwig Medical Foundation en het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT) organiseren op 31 oktober a.s. hun Symposium 2017 in Amersfoort. Het centrale thema is het belang van sequencen op grote schaal, innoveren en identiteit en de resultaten, werkzaamheden en studies van CPCT en Hartwig Medical Foundation.

Programma

’s Middags is prof. dr. Peter Lichter, hoofd Moleculaire Genetica van het German Cancer Research Center (DKFZ) in Heidelberg de keynotespeaker. Hij zal zijn licht laten schijnen over het belang van sequencen op grote schaal om te komen tot gepersonaliseerde kankerzorg.

Hoofdspreker tijdens het avondsymposium is Corine Jansen. Zij werkt als professioneel luisteraar in de zorg en pleit ervoor goed te luisteren naar verhalen en ervaringen van patiënten. Echt begrip van hun behoeften en wie zij zijn, is volgens haar een voorwaarde voor goede zorg en voor zinvol innoveren.

Het thema van de avond is ‘identiteit’. Begrip van de genetische identiteit van individuele patiënten maakt gepersonaliseerde kankerbehandeling mogelijk, en daarmee een betere overleving.

Meer informatie over het programma vindt u hier.

Inschrijven

Deelname aan het symposium is gratis. Bij verschillende beroepsorganisaties is accreditatie aangevraagd. Inschrijven is mogelijk via een link op de site van de Hartwig Medical Foundation. 

Meer informatie