29 april 2015

Van 21-23 juni 2015 vindt in hotel Huis ter Duin in Noordwijk het 8e Internationale Symposium over Focal Therapy and Imaging in prostate & kidney cancer plaats. 

Globaal programma

Tijdens het programma wordt ingegaan op alle belangrijke nieuwe ontwikkelingen bij focale therapie, een minimaal invasieve behandeling die de bekende kankercellen vernietigt met behoud van continentie en potentie van een man. Het symposium heeft een puur educatief karakter. Voor het volledige programma klik hier.

Internationaal evenement

Tijdens het driedaagse, internationale evenement, dat tot doel heeft om real-time beeldvorming op te nemen in de diagnostiek en behandeling van prostaat- en nierkanker, krijgen belangstellenden de gelegenheid om waardevolle inzichten te krijgen door het volgen van een interessant en interactief wetenschappelijk programma met state-of-the-art presentaties, videodemonstraties en hands-on workshops.

De deelnemers krijgen ook de gelegenheid om te netwerken en meningen en ervaringen uit te wisselen.
 

Aanmelden

Het 8e Internationaal Symposium Focal Therapy and Imaging in prostate and kidney cancer vindt plaats van 21 – 23 juni in Huis ter Duin in Noordwijk. Aanmelden kan via de website van de organisatie.

Meer informatie