Sanofi is aanwezig tijdens het 7e jaarsymposium van de Stichting DUOS dat op 8 december 2017 plaatsvindt op de vertrouwde locatie Mereveld in Utrecht.

Programma

Het programma van het jaarsymposium DUOS bestaat uit presentaties van Werkgroepen, DUOS (bestuurs-)leden, promovendi en prof. Nick James (STAMPEDE) als toonaangevende buitenlandse spreker.

Aanmelden

De inschrijving voor dit jaarsymposium is gestart. Inschrijven is mogelijk voor artsen (niet DUOS-leden zowel als DUOS-leden) tot 1 december 2017. Voor aanmelden klik hier.

Accreditatie

Accreditatie naar verwachting: NVRO 5, NIV 3, NVU 5.

Oproep promovendi uro-oncologische tumoren

Op het 7de DUOS jaarsymposium is weer tijd vrij gemaakt voor een korte presentatie door drie promovendi op het gebied van uro-oncologische tumoren uit de bij DUOS aangesloten ziekenhuizen. Promovendi die mee willen doen, kunnen voor 1 november a.s. een beperkte samenvatting of boekje aanbieden aan het DUOS Bestuur.

Sanofi aanwezig op DUOS symposium

Evenals voorheen is Sanofi aanwezig op het jaarsymposium van DUOS. Sanofi werkt samen met DUOS sinds de oprichting. Sanofi steunt ook Nederlands, wetenschappelijk onderzoek op het gebied van urogenitale oncologie.

Meer informatie