Op 16 en 17 november a.s. vinden de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen plaats in Hotel- en Congrescentrum Papendal, Arnhem. Op 15 november organiseert de jNVMO een onderwijsmiddag en -avond voor  assistenten in opleiding tot medisch oncoloog.

Meer aandacht praktijk

Mede naar aanleiding van de evaluatie van de de bijeenkomst in 2016 zullen bij de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen 2017 meer onderwerpen aan de orde komen, die aansluiten op de dagelijkse praktijk.

20 jaar NVMO

De Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO) is op 20 oktober 1997 opgericht vanwege de behoefte aan een specifieke vereniging voor internist-oncologen.Dat betekent dat de NVMO dit jaar haar 20-jarig jubileum viert. Daarom is een aantal grote sprekers uit te nodigen voor keynote lectures. Daarnaast zullen tijdens het programma enkele patiënten aan het woord komen.

De jonge collega’s kunnen wedijveren voor de prijzen voor het beste oncologieproefschrift en de Pieter De Mulder Award.

Accreditatie

De Oncologiedagen zijn bedoeld voor medisch oncologen en andere medisch specialisten die zich toeleggen op de behandeling van kankerpatiënten. Het congres is door verschillende organisaties geaccrediteerd.

Meer informatie