On line vragenuur darmkanker 21 januari

20 januari 2014 – Op dinsdag 21 januari 2014 van 20.30-21.30 uur organiseert het RIVM samen met de Maag Lever Darm Stichting een online vragenuur over het bevolkingsonderzoek darmkanker. Zes deskundigen beantwoorden dan vragen over het onderzoek. Dit vragenuur is live te volgen via de websites van de beide organisaties.

Aanvang bevolkingsonderzoek darmkanker

Het bevolkingsonderzoek darmkanker is maandag 13 januari gestart. Tijdens de live online uitzending op dinsdagavond 21 januari tussen 20.30 en 21.30 uur zitten  zes deskundigen op het gebied van darmkanker klaar om vragen te beantwoorden. Deze uitzending is georganiseerd door het RIVM en de Maag Lever Darm Stichting.

“We vinden het belangrijk mensen zo goed mogelijk te informeren over het bevolkingsonderzoek darmkanker. Dit proberen we op verschillende manieren te doen. Een live online uitzending is een unieke mogelijkheid voor mensen om direct vragen te stellen aan de zes deskundigen die bij ons in de uitzending zitten,” vertelt Harriët van Veldhuizen, programmaleider invoering bevolkingsonderzoek darmkanker bij het RIVM.

De uitzending is live te volgen via www.mlds.nl of www.rivm.nl. Vragen kunnen gesteld worden via mail, telefoon of social media.

Meer informatie

Ontvang ook onze nieuwsbrief
Praat mee