Sanofi Genzyme en Soulve Innovations introduceren samen MediMapp in Nederland. De app is gericht op ziekenhuizen en zorginstellingen. Het brengt in één overzicht het hele zorgtraject in beeld. In het VieCuri Medisch Centrum in Venlo wordt MediMapp toegepast voor mensen met darmkanker.

Individuele begeleiding op maat

MediMapp is een innovatieve oplossing. Patiënten met complexe aandoeningen krijgen hiermee individuele en interactieve begeleiding op maat.

In een beveiligde, digitale omgeving worden alle afspraken, onderzoeken en behandelingen overzichtelijk weergegeven. Daarmee hebben patiënten meer overzicht en controle over het volledige, persoonlijke zorgpad gedurende hun ziekteproces. Door de koppeling met het Elektronisch Patiënten Dossier van het ziekenhuis is de informatie die de patiënt ontvangt altijd actueel, persoonlijk en relevant.

Doorontwikkeling MediMapp

MediMapp is ontwikkeld door Soulve Innovations. Soulve en Sanofi Genzyme werken samen aan de doorontwikkeling en implementatie van de app. VieCuri is het eerste ziekenhuis waar de implementatie van de app is gerealiseerd. Op 18 maart 2017 was een item over MediMapp in VieCuri te zien in het tv-programma Samen Sterk.

Meer informatie