Op 4 december, traditiegetrouw de eerste vrijdag van december, wordt het 10de geaccrediteerde DUOS Jaarsymposium in Boerderij Mereveld te Utrecht georganiseerd. Dit keer in hybride vorm, waarbij het fysieke deel uiteraard plaatsvindt met inachtneming van de dan geldende coronaregels.

Beperkt aantal bezoekers

Om de coronamaatregelen te kunnen garanderen, wordt het aantal bezoekers dit keer beperkt tot waarschijnlijk 30 artsen uit de bij DUOS aangesloten ziekenhuizen.

Programma

Buitenlandse spreker is prof. Mats Borjesson (Gothenburg) over ‘Health benefits of physical activity’. Mats heeft het belang van fysieke gezondheid bij kankerpatiënten onderzocht.

Dr. Martijn Stuiver, klinisch epidemioloog, zal, als vervolg op de presentatie van Mats, spreken over ‘Exercise is medicine’ en dat specifiek voor de Nederlandse situatie.

Aanmelden

Op de DUOS site treft u informatie over het symposium en de agenda. De komende weken zal daar meer informatie over volgen, eveneens over de inlog mogelijkheden van de (diverse) virtuele vormen.

Sanofi aanwezig op DUOS symposium

Evenals voorheen is Sanofi aanwezig op het jaarsymposium van DUOS. Sanofi werkt samen met DUOS sinds de oprichting. Sanofi steunt ook Nederlands, wetenschappelijk onderzoek op het gebied van urogenitale oncologie.

Meer informatie