Er zijn nog veel taboes te doorbreken als het om prostaatkanker gaat. Reden waarom Henkjan Smits voor Blue Ribbon deze maand november de straat op gaat en mannen zal uitnodigen te stralen op een Blue Ribbon plasvlieg.

Op de het Beursplien in Amsterdam ( 22 november van 10.00 uur tot 15.00 uur) en op de Grote Markt in Den Bosch ( 28 december van 10.00 tot 15.00 uur) zal een mobiel toilet de aandacht trekken. In dit toilet zit een Blue Ribbon plasvlieg. Aan omstanders wordt gevraagd deze te gebruiken. Straal en vertel ons je verhaal!

Vroegtijdige herkenning

Blue Ribbon wil mannen en vrouwen bewust maken van de prostaat en het risico op prostaatkanker. Het doel hierbij is een vroegtijdige herkenning waardoor de kans op genezing en overleving aanzienlijk wordt vergroot.

Blue Ribbon plasvlieg

De Blue Ribbon plasvlieg kan daarbij een hulpmiddel zijn. Plak de Blue Ribbon plasvlieg in je toiletpot. Als je met een goeie stevige plasstraal de vlieg kunt raken dan blijf je stralen! Zo niet dan is het raadzaam om met een arts te overleggen; dit zou een indicatie kunnen zijn van problemen met de prostaat.

Impact prostaatkanker

Zowel in Den Bosch als in Amsterdam zal Henkjan Smits omstanders uitdagen om hun verhaal te delen en zo taboes te doorbreken. Prostaatkanker heeft een enorme impact op zowel de man zelf als zijn partner en omgeving. Hier is nog veel te winnen!

Campagne

Alle mannen moeten kunnen blijven stralen en daarom wil Blue Ribbon in de maand november (prostaatkankermaand) een blauwe plasvlieg in minstens 10.000 toiletten in Nederland! Tijd om allemaal in actie te komen om te kunnen blijven stralen. Bestel nu de unieke Blue Ribbon plasvlieg via de site van Blue Ribbon en de donaties ondersteunen de bewustwordingscampagne.

 

 

Meer informatie