Ter gelegenheid van de niet-melanoomhuidkankerdag hebben de Huidkanker Stichting (HUKAS) en Sanofi met verschillende ziekenhuizen informatie over niet-melanoom huidkanker verzameld en gepubliceerd in het boek ‘Gezichten achter niet-melanoom huidkanker’. 

In dit boek doen mensen met niet-melanoom huidkanker en hun behandelaren hun verhaal. Meer aandacht voor niet-melanoom huidkanker en de impact hiervan is belangrijk.

Impact huidkanker

Sanofi ziet hoeveel impact kanker heeft op individuen en de mensen die voor hen zorgen. Huidkanker doet vaak veel met mensen, juist omdat het zo zichtbaar is. De verhalen motiveren en inspireren Sanofi om nieuwe behandelingsopties te ontwikkelen, de toegang tot therapieën uit te breiden, uitgebreide ondersteuningsmiddelen voor patiënten te bieden en samen te werken met patiëntenorganisaties over de hele wereld. Met een rijke geschiedenis en een sterke pijplijn in oncologie zet Sanofi zich in voor de ontwikkeling van therapieën die van invloed kunnen zijn op het leven van mensen die leven met vele verschillende soorten kanker.

Meer informatie