De HOVON en NVvH organiseren op 24, 25 en 26 januari 2018 in Papendal, Arnhem het Dutch Hematology Congress. Op 24 januari a.s. vindt het Verpleegkundig Symposium plaats.

Nederlands Hematologie Congres

Deze compacte nascholing is bedoeld voor hematologen, internisten, kinderartsen, radiotherapeuten, oncologen, pathologen, arts-assistenten, klinisch chemici, laboratoriumartsen, datamanagers, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers, analisten en alle andere belangstellenden in Nederland en België. Het congres is dé manier om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen in de hematologie. Op het congres zijn ook industriële partners vertegenwoordigd, zoals Sanofi Genzyme.

Programma

Tijdens het Dutch Hematology Congress presenteert de Nederlandse hematologie haar fundamentele en klinische vorderingen over het afgelopen jaar. Het congres geeft promovendi en onderzoekers de mogelijkheid de jongste resultaten van hun onderzoek te presenteren. Klinische noviteiten worden kritisch besproken. Het programma bevat presentaties, laptop sessies, meet-the-expert sessies en een masterclass.

Klik hier voor het programma.

Programma Verpleegkundig symposium

De SIG Hematologie, onderdeel van V&VN oncologie, organiseert in samenwerking met het Dutch Hematology Congress op 24 januari 2018 het succesvolle symposium voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Er wordt een afwisselend programma gepresenteerd. Hierbij is er ook ruimte voor eigen bijdragen door het indienen van een abstract, input vanuit de zaal en het meedoen met de quiz.

Het programma is geheel Nederlandstalig en kent een interessante keynote lezing en verschillende sessies die zijn opgebouwd uit lezingen van gastsprekers en abstract presentaties. Uiteraard is het programma wederom gevarieerd: van vormen van therapie, tot kwaliteit van zorg en thema’s die gaan over de kwaliteit van leven van patiënten. Voor programma klik hier.

Accreditatie

Er is accreditatie aangevraagd voor het 12th Dutch Hematology Congress en het 7e Verpleegkundig Symposium.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website van Dutch Hematology Congress. Klik hier.

Meer informatie