6 mei 2014

De zorg rond kanker kan altijd beter. Daarom heeft Sanofi de Onco Care Challenge 2014 in het leven geroepen als platform voor het verzamelen van ideeën rond de oncologische zorg. De deadline voor het inleveren van vernieuwende projecten is 13 juni 2014.

Samen verbeteren van zorg rond kanker

Zorgverleners worden dagelijks geconfronteerd met uitdagingen rond oncologische zorg en hebben daar vaak creatieve oplossingen voor. Deze ideeën zijn niet altijd eenvoudig uit te voeren door gebrek aan tijd of geld. Sanofi Oncologie wil hier graag een positieve draai aan geven door het bieden van een podium voor het uitwisselen en stimuleren van innovatieve, bruikbare oplossingen. Het meest innovatieve project – dat een aantoonbare bijdrage levert aan de verbetering van oncologische zorg op maat willen we ondersteunen en uitvoeren. Zo probeert Sanofi met zorgverleners de zorg rond kanker extra aandacht te geven en waar mogelijk te verbeteren.

Wat is Onco Care Challenge?

Sanofi heeft de Onco Care Challenge 2014 gelanceerd als platform voor het verzamelen van goede ideeën voor oncologische zorg. De Onco Care Challenge wordt uitgereikt aan het team met het beste idee en wordt beloond met een bedrag van maximaal € 5.000,-. Dit bedrag zal worden besteed aan het winnende project, zodat wij samen komen tot een verbetering van de oncologische zorg.

Deadline 13 juni a.s.

Deelnemen is simpel. Aanmelden kan via de website. Doe dit wel voor 13 juni 2014, want dan sluit de inzending. Hierna zal een onafhankelijke multidisciplinaire jury de inzendingen beoordelen en de winnaar kiezen van de Onco Care Challenge 2014.

Voorwaarden deelname

Het project moet voldoen aan een aantal voorwaarden, waaronder: Algemene voorwaarden Onco Care Challenge:

  • het project heeft een direct toewijsbaar voordeel voor de patiënt
  • biedt een aantoonbare bijdrage aan de verbetering van de oncologische zorg
  • is een voorbeeld van patiënt gericht behandelen
  • is innovatief en creatief qua opzet of invulling
  • kan niet worden gefinancierd uit reguliere middelen, een sluitende begroting met motivatie dient te worden bijgevoegd
  • wordt ingediend namens een team/collectief uit een instelling.

Lees meer over de algemene voorwaarden Onco Care Challenge.


Platform oncologische zorg 

Sanofi heeft de Onco Care Challenge 2014 in het leven geroepen als platform voor het verzamelen van ideeën rond de oncologische zorg en het uitwisselen van innovatieve oplossingen voor oncologische zorg. Alle inzendingen worden daarom op dit platform gepubliceerd. 

Meer informatie