Op 28 september a.s. organiseert de Stichting Oncologische Samenwerking (SONCOS) in Karel V te Utrecht het themasymposium ‘Nieuwe uitdagingen in de oncologische zorg’. Het symposium is bedoeld voor alle medisch specialisten en beleidsmedewerkers betrokken bij de zorg voor kankerpatiënten.

SONCOS normeringsrapport

De themamiddag richt zich op nieuwe ontwikkelingen belangrijk voor de volgende versies van het SONCOS normeringsrapport. Allereerst wordt een beeld van kwaliteit geschetst vanuit het perspectief van de patiënt. Daarna worden ontwikkelingen van de immunotherapie beschreven aan de hand van enkele voorbeelden. Gevolgd door een discussie over bijpassende SONCOS normen.

Na de pauze komt de visie van de NVRO, NVMO en NVCO op een aantal belangrijke onderwerpen van netwerkvorming binnen de oncologische zorg aan bod. Tenslotte wordt de opvolging van de SONCOS normen besproken: Wat doen we met de uitkomsten?

Het volledige programma staat op de site van SONCOS.

Accreditatie

Voor het symposium is accreditatie is aangevraagd bij Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor alle medisch specialisten inclusief: NIV, NVvH, NVRO, NVALT.

Inschrijving

Voor medisch specialisten en beleidsmedewerkers is deelname aan het SONCOS-symposium kosteloos. U kunt zich online inschrijven via www.soncos.org of www.congresscare.com. Inschrijvingen worden beperkt tot 110 deelnemers en op volgorde van binnenkomst behandeld. Deelnemers die zich vóór 23 september 2016 inschrijven ontvangen een bevestiging en routebeschrijving.

Meer informatie