Focus

Contractering oncologische zorg

Ziekenhuizen en zorgverzekeraars moeten over alle DBC-zorgproducten bilaterale contractafspraken maken. Ook over alle DBC zorgproducten oncologische zorg, de add-ons dure geneesmiddelen en de overgehevelde oncolytica.

Lees meer

Onderzoek bij Sanofi

Sanofi heeft een lange staat van dienst op het gebied van R&D oncologie, met name in chemotherapie en targeted therapy. Het oncologie R & D portfolio bevat een reeks van innovatieve behandelingen.

Lees meer

Nascholing

Sanofi biedt services ter ondersteuning van de oncologische praktijk, zoals seminars oncologie en praktijk, bekostigingsbijeenkomsten, online geaccrediteerde nascholingen en congressen.

Lees meer
Nieuws

Bedrijfsgeneeskundig advies vast onderdeel van kankerbehandeling werkenden

Brancheorganisatie NVAB doet een oproep om  bedrijfsgeneeskundig advies een vast onderdeel te maken van het behandeltraject voor kankerpatiënten. 

Lees meer

AVL: Overlevingskans bij huidkanker verbeterd

Patiënten met ernstige huidkanker hebben sinds enkele jaren betere overlevingskansen door de introductie van nieuwe behandelingen.

Lees meer

Incidentie en sterfte melanoom in Europa

De trends in incidentie van melanoom verschillen tussen de Europese landen. De groei in incidentie in Nederland was uitzonderlijk groot. 

Lees meer
Ontvang ook onze nieuwsbrief